Ga voor JA!

Ga voor JA!

Waarom zijn mensen zo gek op NEE. Er zijn duizenden redenen om NEE te zeggen. En maar een paar redenen om ergens voor op te staan en volmondig JA te zeggen. Nee is eenvoudig. U hoeft maar een bezwaar te verzinnen en u kunt veranderingen tegenhouden. NEE heeft veel bondgenoten: iedereen die bang is voor de toekomst en iedereen die voordeel heeft bij de status quo. En vaak heb je niet eens een goede reden nodig. NEE volstaat. Groene Tomaten hebben lef en gaan voor JA!Lef
JA is veel moeilijker. Want JA maakt je verantwoordelijk en daar is lef voor nodig. NEE is een gemakkelijke manier om actie te voorkomen of af te remmen. NEE gaat vaak gepaard met een gebrek aan openheid en de wil om verbonden te zijn met de wereld om ons heen. NEE is gemakkelijk omdat je er voor kiest om alles bij het oude te laten. En je er dus niet voor kiest om de “extra mile” te gaan of je niet kunt voorstellen “hoe het er uit zou kunnen zien” als je JA zegt. 


Energie
Goed nieuws: steeds meer bedrijven omarmen JA. Want: JA geeft energie, gaat uit van kansen en spoort je aan om uit je comfort-zone te gaan. Steeds meer directies, managers, adviseurs en collega's zeggen JA. Groene Tomaten zeggen JA! Zij kiezen op de juiste momenten bewust voor JA en zorgen ervoor dat innovatie, nieuwe manieren van dienstverlening en verrassende klantbediening het winnen van “de oude vertrouwde manier” van zaken doen. JA biedt kansen. In JA zit de toekomst. 

Doe uw ogen eens dicht en bepaal wat u het meest hoort binnen uw organisatie: NEE of JA?

Nee of ja? Het is maar hoe u het bekijkt ...Over de auteur

Rolf Adema

Rolf Adema

Groene Tomaat marketingman met een duurzaam saleshart. Eigenaar van Groene Tomaat Marketing. Specifiek voor kennisintensieve en dienstverlenende organisaties.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast