• Acquisitie

Acquisitie

Ontdek hoe u snel en structureel nieuwe klanten wint.


Groene Tomaat diensten: Acquisitie

Proeverij: acquisitie

Proeverij: acquisitie

Ontdek hoe u nieuwe klanten wint voor uw organisatie. Maak kennis met TOP-tactieken en ontdek de kracht van ritme, inhoud en creativiteit. Laat u inspireren door praktische voorbeelden en ‘winning moves’ uit de wereld van Groene Tomaat.

Lees verder


Kickstart-programma

Kickstart-programma

Kickstart uw omzet en realiseer een commerciele versnelling. In vier stappen gaat u van denken naar doen. U werkt met een serie ‘winning moves’ en gaat aan de slag met bewezen concepten en concrete acties. Het doel: meer nieuwe klanten voor uw organisatie.

Lees verder


Individuele acties

Individuele acties

U heeft nu behoefte aan één of meer effectieve acties om nieuwe klanten te winnen? Dan gaan wij samen met u aan het werk. Goede inhoud wordt gecombineerd met creativiteit. Online en/of offline. Afhankelijk van uw uitdaging ontvangt u de bijbehorende Groene Tomaat actie(s).

Acquisitie voor banken

Acquisitie voor banken

Voor banken zijn speciale diensten ontwikkeld gericht op het winnen van nieuwe klanten. Specifiek voor afdelingen zoals de afdeling bedrijven, Private Banking en vermogensmanagement. In de praktijk wordt dit vaak gecombineerd met diensten op het gebied van relatiemanagement. Meer weten? Stuur dan een mail.

Lees verder

Groene Tomaat 'Bites' in uw inbox? Dan is deze e-nieuwsbrief voor u.