• Kickstart voor banken
 • Kickstart voor banken

Kickstart voor banken

Nieuwe klanten winnen en klantrelaties ontwikkelen: in vier stappen van denken naar doen. Specifiek voor adviseurs en accountmanagers van de afdelingen Bedrijven, Private Banking en Vermogensmanagement. Ook in te zetten voor OIP.


Opbrengst Kickstart-programma voor banken

Effectief, onderscheidend en inspirerend: actie vanaf de start.

 • Meer omzet
 • Een goed gevulde pijplijn
 • Meer passie en ondernemerschap
 • Een systematische aanpak
 • Ritme in uw acquisitie
 • Gerichte actie

Realiseer een omzetversnelling

Nieuwe klanten winnen en de juiste klantrelaties ontwikkelen: uit de startblokken en direct versnellen in vier stappen.

Denken

Denken

Ontwerpen

Ontwerpen

Maken

Maken

Doen

Doen


Kickstart uw omzet in vier stappen

Uw accountmanagers en adviseurs gaan in vier stappen van denken naar doen.

 • Vier stappen

  Vier stappen

  Met het Groene Tomaat-concept gaat uw afdeling bedrijven, PB en/of Vermogensmanagement op een structurele, onderscheidende en effectieve manier nieuwe klanten winnen en bestaande relaties ontwikkelen. Nieuwe activiteiten worden ontwikkeld en ideeën worden sneller geïmplementeerd en uitgevoerd. Meer ondernemerschap, commerciële bevlogenheid en energie is het resultaat. In vier concrete stappen vergroot u de commerciële slagkracht van uw afdeling. Bekijk de vier stappen.
 • Stap 1: denken

  Stap 1: denken

  Doen wij de juiste dingen en doen wij ze goed? Deze vragen gaan wij met uw team beantwoorden met betrekking tot acquisitie en relatiemanagement. Uw accountmanagers en adviseurs gaan op een andere manier kijken naar commercie. U maakt kennis met TOP-tactieken en elimineert wanhoopspogingen. Samen (met uw team) maken wij concreet hoe u nieuwe klanten gaat winnen en klantrelaties verder ontwikkelt. Er ontstaat een gemeenschappelijk beeld van wat uw (intern) accountmanagers wel en vooral ook niet gaan op het gebied van marketing en communicatie.
 • Stap 2: route bepalen

  Stap 2: route bepalen

  Voor de acquisitie ontwerpen wij samen met uw team de meest optimale route naar nieuwe klanten. Het wordt volstrekt duidelijk hoe u stap voor stap nieuwe klanten door de verschillende fases van het koopproces helpt. Hetzelfde gebeurt voor het relatiemanagement. Stap voor stap wordt duidelijk hoe u relaties kunt uitbouwen. Op elk moment is duidelijk welke TOP-tactieken u inzet en met welk doel. Er komt energie vrij en uw mensen krijgen alle ruimte om met hun eigen ideeën aan de slag te gaan. Ritme en discipline worden gecombineerd met creativiteit en enthousiasme.
 • Stap 3: maken

  Stap 3: maken

  Om uw commercië vliegwiel (sneller) te laten draaien wordt uw team optimaal gefaciliteerd met kant-en-klare marketingacties, halffabrikaten en voorbeelden. Voor elke stap worden acties gemaakt en direct gebruikt. Specifiek voor het boeien van prospects, het verdiepen van relaties en het helpen kopen. Interessante content wordt geproduceerd en slim hergebruik. Uw team beschikt over een goed gevulde ‘actieplank’ voor het winnen en ontwikkelen van relaties.
 • Stap 4: doen

  Stap 4: doen

  Uw adviseurs en (intern)accountmanagers gaan het daadwerkelijk doen: op een uiterst effectieve manier nieuwe klanten winnen. Vanaf de start, in het juiste ritme en op basis van inhoud. De route is helder en de acties liggen ‘op de plank’. No excuses. Tijdens het doen worden specifieke vaardigheden ontwikkeld en kunt u rekenen op impulsen, monitoring en bijsturing.

Meer weten over een Kickstart-programma voor uw bank? Laten wij dan snel om tafel gaan en ideeen uitwisselen.


Hoe het werkt

Uw team is in drie sessies uit de startblokken en klaar om te versnellen.

Kickstart

Kickstart

Een Kickstart kan individueel, in een kleine groep of in teamverband. Uw Kickstart begint met drie sessies. Vanaf de eerste sessie wordt dit gecombineerd met actie. Tussen de sessies gaat u direct aan de slag met ‘winning moves’. De commerciële routes worden bepaald en acties voorbereid. Praktische Groene Tomaat ondersteuning en de beschikbaarheid van kant-en-klare acties zorgen ervoor dat uw commerciële-vliegwiel steeds sneller gaat draaien. Ritme en discipline versnellen de uitvoering.

Versnellen

Versnellen

Uw adviseurs en (intern)accountmanagers worden ondersteund: individueel, in duo’s of in teamverband. Korte denk- en werksessies zorgen voor focus en inspiratie. De actiekalender van uw team wordt verder gevuld met TOP-tactieken en direct doorvertaald in acties en afspraken. Het gaat stromen. U haalt meer uit uw commerciële inspanningen en dit motiveert uw team. Inhoudelijk gaan wij aan de slag met content: de aanwezige kennis van uw adviseurs wordt omgezet in ‘hapklare brokken’ voor de communicatie met (potentiële) klanten.