• Relatiemanagement

Relatiemanagement

De juiste klantrelaties ontwikkelen


Groene Tomaat diensten: Relatiemanagement

Proeverij: relatiemanagement

Proeverij: relatiemanagement

Ontdek hoe uw organisatie groeit door de juiste relaties te ontwikkelen. Maak kennis met TOP-tactieken. Ontdek de kracht van geven en ervaar hoe de netvliesmethode werkt. Laat u inspireren door praktische voorbeelden en ‘winning moves’ uit de wereld van Groene Tomaat.

Lees verder


Individuele acties

Individuele acties

U heeft nu behoefte aan één of meer effectieve acties om aan relaties en vertrouwen te bouwen. ? Dan gaan wij samen met u aan het werk. Goede inhoud wordt gecombineerd met creativiteit. Online en/of offline. Afhankelijk van uw uitdaging ontvangt u de bijbehorende Groene Tomaat actie(s).

Groei-programma

Groei-programma

Ontwikkel de juiste klantrelaties en laat u verrassen door de commerciële groei. In vier stappen gaat u van denken naar doen. U werkt met een serie ‘winning moves’ en gaat aan de slag met bewezen concepten en concrete acties. Het doel: klanten die graag bij terugkomen.

Lees verder


Relatiemanagement voor banken

Relatiemanagement voor banken

Voor banken zijn speciale diensten ontwikkeld gericht op het ontwikkelen van klantrelaties. Bouwen aan vertrouwen als groeimotor. Specifiek voor de afdeling Private Banking, vermogensmanagement en/of bedrijven. In de praktijk wordt dit vaak gecombineerd met diensten op het gebied van acquisitie. Meer weten? Stuur dan een mail.

Lees verder

Groene Tomaat 'Bites' in uw inbox? Dan is deze e-nieuwsbrief voor u.