Banken

Specifiek voor banken heeft Groene Tomaat diverse diensten ontwikkelend. Gericht op het winnen, verrassen en ontwikkelen van de juiste klantrelaties.


Uw eigen DreamTeam

Uw eigen DreamTeam

Medewerkers die enthousiast aan de slag gaan met kleine dingen. Kleine dingen die voor de klant het verschil maken. Op basis van ideeën die ze zelf hebben bedacht en ook gelijk zelf uitvoeren. Klein is het nieuwe groot. Unlock de verborgen energie bij uw mensen en creëer uw eigen DreamTeam. Laat u verrassen door het resultaat. Uw klanten merken het direct. Een pure energizer.

Lees verder


Kickstart

Kickstart

Nieuwe klanten winnen en klantrelaties ontwikkelen: in vier stappen van denken naar doen. Specifiek voor adviseurs en accountmanagers van de afdelingen Bedrijven, Private Banking en Vermogensmanagement. Ook in te zetten voor OIP.

Lees verder


Vitaliseren coöperatie

Vitaliseren coöperatie

‘Vitaliseren is het vrijmaken van onbenutte vermogens. Medewerkers kunnen, durven en willen veel meer als de omstandigheden dat voldoende mobiliseren, faciliteren en stimuleren.’ Laten wij de verborgen kracht van de coöperatieve identiteit (her)ontdekken en volledig benutten. In de dagelijkse praktijk. Kortom: vitaliseer de coöperatieve identiteit van uw lokale bank.

Proeverij

Proeverij

Ervaar in 1, 2 of 3 uur wat Groene Tomaat voor uw bank kan betekenen. Uw proeverij wordt volledig toegespitst op de (gewenste) situatie bij uw bank. U bepaalt of de inhoud ‘dwars door de bank gaat’ of juist meer gericht is op specifieke klantgroepen, afdelingen en/of uitdagingen. Laat u inspireren door praktische voorbeelden en ‘winning moves’ uit de wereld van Groene Tomaat.

Lees verder


Overige diensten

Overige diensten

Samen met lokale banken zijn onder andere de volgende projecten uitgevoerd: klachtenmanagement, inspiratiesessies WOW!, klantdialoog, concretisering strategie, interne communicatie, Groene Tomaat-proeverij voor klanten van lokale banken (bijeenkomsten), individuele direct mail acties, communicatie rond events en power sessies met MCC.

Ontdek de mogelijkheden van Groene Tomaat voor banken en download het pfd document.