• DreamTeam

Goed idee? Doen!

Wat kunt u morgen doen om nieuwe klanten te winnen, klanten te verrassen en relaties te ontwikkelen? Op basis van ‘Low budget-BIG results’.


DreamTeam

Unlock het potentieel bij uw medewerkers

  • Enthousiasme en energie
  • Zelfleiderschap
  • Klanten ervaren WOW!
  • Snel van idee naar actie
  • Low budget – BIG results
  • Ondernemerschap

Uw eigen DreamTeam: een pure energizer

Uw eigen DreamTeam: een pure energizer

Medewerkers die enthousiast aan de slag gaan met kleine dingen. Kleine dingen die voor de klant het verschil maken. Op basis van ideeën die ze zelf hebben bedacht en ook gelijk zelf uitvoeren. Klein is het nieuwe groot. Unlock de verborgen energie bij uw mensen en creëer uw eigen DreamTeam. Laat u verrassen door het resultaat. Uw klanten merken het direct. Een pure energizer.

Zo concreet mogelijk en direct actie

Zo concreet mogelijk en direct actie

Meer naar buiten, klanten meer aandacht geven, commerciëler werken of klanten verrassen. Hoe u het ook noemt: u wilt het commerciële vliegwiel binnen uw bank sneller laten draaien. De vraag is: hoe kunnen uw medewerkers hier morgen concreet invulling aan geven? Uw DreamTeam geeft het antwoord: niet in woorden, maar in concrete acties. Vanaf de start.

Uw DreamTeam

Uw DreamTeam

Wie gaat de kar trekken? Wat dacht u van medewerkers die enthousiast zijn, open staan voor (nieuwe) ideeën, die nu aan de slag willen en actiegericht zijn. Het zijn klantgerichte denkers en doeners. Ongeacht functie en/of afdeling. Uw Dreamteam bestaat uit bijzondere mensen die zich spontaan aanmelden: omdat zij het zelf willen en hier energie van krijgen.

Meer weten over het werken met een DreamTeam binnen uw bank?


Hoe het werkt

Uw DreamTeam in twee sessies ‘up and running’

Twee interactieve sessies

Twee interactieve sessies

Twee interactieve lunch/borrelsessies van maximaal 2 uur zorgen voor impulsen en energie. Wij gaan met elkaar aan de slag: ideeën genereren, kiezen en vooral dingen (anders) doen. Op een verrassende, plezierige en effectieve manier. Het dreamteam wordt goed gefaciliteerd. De directie neemt de ‘oogst’ tijdens een afsluitende sessie in ontvangst.

Resultaat

Resultaat

Natuurlijk is iedereen druk, maar ik beloof u één ding: hier krijgen deelnemers energie van. Juist als tegenhanger van al die zaken die ‘moeten’. Deelnemers kunnen bijtanken en bepalen zelf hoeveel tijd en energie zij erin stoppen. Het resultaat: een groot aantal ideeën die in actie zijn omgezet. En dat geeft energie. Intern en bij de klant.