• Service
  • Service

Kernvraag

Hoe realiseer ik unieke klantervaringen voor (potentiële) klanten zodat zij laaiend enthousiast over ons praten?


Kleine dingen?

Sometimes when I consider what tremendous consequences come from little things, I am tempted to think there are no litlle things. (Bruce Barton)


Referrals verdien je

Direct vragen om referrals is een wanhoopspoging: refferals verdien je. Hoe? Door bijzondere dingen te doen voor (potentiële) opdrachtgevers. Maar wat kun je dan doen? Meer dan u denkt. En het mooie is: het zit ‘m vaak in ‘kleine’ dingen. Zaken als persoonlijke aandacht, kennis delen, eerst geven en tijdens elk contact waarde toevoegen.

Unieke klantervaringen

Groene Tomaat zorgt voor WOW!-momenten in het klantcontact. U creëert unieke klantervaringen voor, tijdens en na uw dienstverlening. Op een effectieve en gestructureerde manier. Ga voor WOW!

Durft u het te vragen?

Stelt u de volgende vraag eens aan uw opdrachtgevers: wat is het meest bijzondere dat u heeft ervaren tijdens onze dienstverlening? Als ze u aankijken alsof ze het “in Keulen hebben horen donderen” dan weet u voldoende: er is niets bijzonders gebeurd. Werk aan de winkel.

How to WOW!

Groene Tomaat Dienstverlening

DreamTeam

DreamTeam

Unlock de verborgen energie bij uw mensen en creëer uw eigen DreamTeam. Zij gaan met eigen ideeën aan de slag en uw klanten merken het direct. Laat u verrassen door het resultaat. Een pure energizer.

Lees verder


Proeverij

Proeverij

Ontdek in 1 dagdeel hoe u klanten verrast voor, tijdens en na uw dienstverlening. Ervaar de kracht van ‘kleine dingen’ en ontdek hoe u waanzinnige klantgerichtheid snel en goed van de grond trekt in uw eigen situatie.

Lees verder


Wat levert het op?

Uw klanten onthouden u. Of niet. Groene Tomaten weten hoe belangrijk WOW! is voor mond-tot-mond reclame. Klanten positief verrassen en verbazen vraagt om goede ideeën én het lef om ze uit te voeren. Niet af en toe, maar structureel. Gepland én spontaan. Groene Tomaten gaan voor WOW! En terecht. Het kost weinig en levert u veel op: een niet te imiteren concurrentievoordeel.


Groene Tomaat ‘biteS' in uw inbox? Dan is onze E-nieuwsbrief voor u.