Groene Tomaat: verder groeien

Focus op het vinden en ontwikkelen van de juiste klanten

Voor kennisintensieve organisaties

U wilt groeien met uw onderneming. Nieuwe klanten winnen en de belangrijkste klantrelaties ontwikkelen. En u wilt snel en goed aan de slag. Maak dan kennis met de Groene Tomaat-methode: een bewezen aanpak voor groei. Samen zetten wij uw plannen en ideeën razendsnel om in actie. Op een efficiënte en effectieve manier. Versnel met Groene Tomaat Marketing: een unieke mix van acquisitie, relatiemanagement en content marketing. Specifiek voor kennisintensieve organisaties.

Een effectieve groei-aanpak voor kennisintensieve organisaties

Groene Tomaat-methode

Met de Groene Tomaat-methode (GTM) beschikt u over een gedegen aanpak waarmee u de juiste klanten wint en uw belangrijkste klantrelaties ontwikkelt. De kern bestaat uit vier essentiële aandachtsgebieden die elkaar onderling versterken: wat – wie – hoe – doen. Per aandachtsgebied maakt u keuzes die u direct omzet in actie. U gaat van strategisch denken naar operationeel uitvoeren. Een bewezen aanpak voor groei.

Meer over de methode

Blogs & kennisdeling

Food for thought: nieuwe blogs om u op ideeën te brengen

Crash course relatiemanagement met de Pet ShopBoys

Relatiemanagement
De meeste adviseurs, verkopers, managers en directieleden worden 'helemaal wild' bij het binnenhalen van een nieuwe klant. Maar wie gaat helemaal uit zijn/haar dak als een klant voor de vierde keer een vervolgopdracht aankondigt? Dan is het over het algemeen vrij stil. Het is normaal…
05 October 2020
Rolf Adema
Door Rolf Adema

Volg de vijf tips van Queen en realiseer WOW!

Een gemiddeld optreden: u moet er toch niet aan denken. Uw prospects en klanten ook niet. Ga 'All in': vanaf de voorbereiding tot en met de dienstverlening en realiseer absolute WOW! Hoe? Queen heeft 5 tips voor u en bracht ze in praktijk tijdens Live Aid.
05 October 2020
Rolf Adema
Door Rolf Adema

Lanceer in drie stappen uw Primaire Relatie-HUB

Relatiemanagement
Doen
The critical few: de relaties die er echt toe doen Stop met het steeds maar verder uitbouwen van uw relatienetwerk. Draai het om. Focus u op de relaties die er echt toe doen: uw 'critical few'. Breng ze in kaart. Onderhoud deze relaties pro-actief en breid pas daarna uw netwerk uit: stap…
29 July 2020
Rolf Adema
Door Rolf Adema

Voor wie

Samen verder groeien

Lange termijn relaties met klanten opbouwen, continue waarde toevoegen en via de inhoud het verschil maken: Groene Tomaten (groot en klein) gaan er vol voor. Zij hebben het lef om dingen te doen die anderen niet durven, mogen, kunnen of willen doen. Groene Tomaten zijn continu op zoek naar manieren om te verbeteren. Het gaat er immers niet om hoe goed je bent, maar om hoe goed je wilt worden. Groene Tomaat Marketing kiest voor kennisintensieve organisaties. En u snapt het: hier gaan wij vol voor.

Educatieve dienstverleners

Technische bedrijven

Financiële dienstverleners

Accountants

Banken

Adviesbureaus

In gesprek over uw uitdagingen?

U bent op zoek naar manieren om uw commerciële resultaat te verbeteren? Laten wij dan een kop koffie drinken en met elkaar in gesprek gaan. Ik ben benieuwd naar uw uitdagingen en laat u graag ‘proeven’ aan Groene Tomaat Marketing. Naast een aantal verfrissende inzichten kunt u rekenen op concrete ideeën waar u direct mee aan de slag kunt. Maar pas op: u kunt zomaar erg enthousiast raken over Groene Tomaat-denkrichtingen.

Neem contact op

Uw spreker: Rolf Adema
Groene Tomaat-marketingman met duurzaam saleshart